Категории

Информация

  Промоции

  Най-продавани

  На 17.07.2020 г. „Корнел В“ ЕООД сключи договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по проект № BG16RFOP002-2.073-4212 “Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19” финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.
  Украса за стъкло от цветен целофан, картон и тишу хартия
  Декориране на кибритени кутийки с различни Apli продукти за Св. Валентин с послания
  Имаме удоволствието да Ви представим информация относно постигнатите до напредък и резултати, в изпълнение на проект „Всеки има право на шанс - нов старт и достойно приключване на кариерата за лица от уязвими групи в Корнел В“, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

  Световен ден на изкуството с Apli

  Публикувано от
  Световния ден на изкуствата се отбелязва на 15 април от 2012 година по идея на Международната асоциация по изкуствата. На този ден се чества приноса на изкуството към света и влиянието му върху човечеството. Интересно е да се отбележи, че на този ден се отбелязва годишнина и от рождението на италианския художник Леонардо да Винчи- един от най-влиятелните творци на всички времена. Изкуството е много важно за развитието на света, тъй като то помаг

  Лазаровден - традиция и емоция

  Публикувано от
  Лазаровден е един от най-цветните и жизнерадостни празници в българския народен календар, който по традиция се чества само от момичета и жени.
  Showing 1 to 6 of 62 (1 Pages)