Категории

Информация

  Най-продавани

  Световен ден на изкуството с Apli

  Световен ден на изкуството с Apli

  Световен ден на изкуството

  Световния ден на изкуствата се отбелязва на 15 април от 2012 година по идея на Международната асоциация по изкуствата. На този ден се чества приноса на изкуството към света и влиянието му върху човечеството. Интересно е да се отбележи, че на този ден се отбелязва годишнина и от рождението на италианския художник Леонардо да Винчи- един от най-влиятелните творци на всички времена.

  Изкуството е много важно за развитието на света, тъй като то помага за естетическото изразяване на идеи, емоции и определен светоглед.

  Заниманията с изкуство помагат на децата да развият способности за вземане на самостоятелни решения, стимулират сетивата им и насърчават креативността.

  Изборът на правилни художествени занимания ще стимулират различни таланти в детето. Те помагат на детето да развие пространствено мислене и усещане за естетика и красота, като стимулират и сензорните усещания.

   

  Специално за този ден сме ви подготвили най-интересните изкуства, с които можете да отбележите празника.

   

  Мозаечното изкуство се заражда в Месопотамия преди около 3 000 години.  Мозайката е вид изящно изкуство и представлява създаване на картини с помощта на малки парченца стъкло, керамика или камъчета.

  Позволете на детето си да изживее това древно удоволствие с нашето предложение „Игра мозайка за две картини с ЕВА гума- Пролет“

   

  https://www.kornelv.com/mozaiki/583-detska-mozayka-prolet-8410782139133.html

   

  Моделирането е един от видовете изобразително изкуство,чрез който се създават фигури и изделия от меки материали. Този вид изкуство е достъпно за обучение както в детската градина ,така и в училище. Занятията по моделиране способстват формирането на умствените способности на децата,разширяват художествения им кръгозор,съдействат за формиране на творческо отношение към обкръжаващия свят.

  Помогнете на детето си да развие креативността си и да подобри моторните си навици с Вълшебното тесто на Apli. Нашето предложение за вас е творчески комплект „Ходещ робот“.

  https://www.kornelv.com/valshebno-testo/579-modelirane-na-apli-kids-igrachka-hodesht-robot.html

   

   

  Чествайте Световния ден на изкуствата, като организирате семейната си история с екзотичното изкуство Скрапбукинг. Скрапбукинга е изкуство за съхранение и представяне на семейни и лични фотографии под формата на  книга. Направете най-личния подарък за най-скъпите си хора с оригинални и красиви материали. Скрапбукинга може да се превърне в чудесен повод за събиране на цялото семейство и прекарване на ценни моменти заедно.

  При нас можете да намерите голямо разнообразие от комплекти за различни поводи.

   

  https://www.kornelv.com/skrapbuk/670-apli-14316-skrapbuk-za-album-romans-8410782143161.html

  Leave a Reply

  * Name:
  * E-mail: (Not Published)
     Website: (Site url withhttp://)
  * Comment:
  Type Code