Категории

Информация

  Най-продавани

  Сърце в кибритена кутийка. С нещо малко да дадем много.

  Сърце в кибритена кутийка. С нещо малко да дадем много.

  Сърце в кибритена кутийка. С нещо малко да дадем много.

  Ако се чудите с какво да изненадате любимия човек за Св. Валентин, ако искате да бъдете оригинални и романтични без да хвърляте средства за скъпи подаръци, ние можем да ви предложим алтернатива.

  Това, което най-много ще зарадва вашите близки хора, със сигурност, ще бъде нещо, в което сте вложили от себе си. Измайсторете нещо с вашите ръце и ще стигнете до сърцето на любимия.

  Заложете на онова, което говори само за себе си, което е символ, като кибритената кутийка.

  Кибритът и кибритените кутии са от вещите, които някак вече останаха в миналото. Не ни се налага често в ежедневието да палим огън, а когато го правим обикновено използваме запалка. Кибритът остаря, но не и като символ на пламващия огън, а именно това му придава една особена носталгична романтика, която всички несъзнателно разпознаваме.

  И именно от нея и от бързите и лесни крафт решения, които APLI ни дава, ще се възползваме, за да създадем уникални малки подаръци за Св. Валентин. Обещаваме, че няма да ви отнеме повече от 15 минутки.

  Необходими материали:

  1 Кибритена кутия

  Ножица 

  1 АPLI Бяло лепило - APLI УНИВЕРСАЛНО БЯЛО ЛЕПИЛО

  2 различни цвята картон APLI - Цветен картон APLI

  1 пакет сърчица за декорация или APLI - Декоративни сърца APLI

  Ако искате да украсите допълнително, може да използвате също:

  Цветен филц APLI - APLI Kids Цветен филц

  Вълшебно тесто APLI Kids FUN DOUGH - APLI Kids Вълшебно тесто

  Очертайте 5 правоъгълника с размерите на съответните страни върху цветните картони, които сте избрали. Трябват ви 2 правоъгълника с размер 5 х 3,5 см за лицето и гърба на кутийката и 1 правоъгълник с размер:  4,5 х 3 см - за вътрешната част (чекмедженцето на кутийката). Трябва да очертаете и 2 по-тесни правоъгълника с размер: 1 х 5 см - за двете странични части на кутията. (Ако много бързате, можете да използвате самата кутия като шаблон направо върху листа.)

  Може да избере два различни цвята – един за горната и долната част и друг за вътрешната част на кутийката и за двете по-малки страни.

  Изрежете цветните правоъгълници и ги залепете с бяло лепило върху съответните им части от кибритената кутия.

  Следва най-забавната и приятна част от изработката – декорирането. Тук можете да можете да развихрите въображението си.

  Ние ви даваме само няколко идеи:

  1. Много лесно и бързо можете да украсите, като само залепите няколко готови сърчица от специалните пакети за декорация на APLI. Във всяка опаковка можете да откриете сърца с всякакви размери и дизайн. 

   

  2. Можете да изрежете две-три сърца от картон и да ги залепите така, че да постигнете 3D ефект. За целта трябва просто да сгънете малко картонче на две и от едната страна да нарисувате половин сърце, след като я изрежете ще имате перфектно по форма сърчице. Сложете малко бяло лепило само по дължината на мястото, където е било сгънато и залепете.

   

  3. Можете да изрежете лентичка от филц и да я увиете като коланче около капачето на кутията. Да изрежете от филца сърце, кръгче или друга фигурка и да добавите върху вече залепената лента. По желание може да украсите още с декоративните сърца от ЕВА гума.

  4. Ако предпочитате можете да използвате и канап, като залепите и привържете декоративно сърце към кутийката. 

  За това, което можете да сложите вътре:

  1. Може да направите малка фигурка сърце от Вълшебно тесто APLI Kids Вълшебно тесто. То е много разтегливо и с него се работи изключително лесно – без никакъв проблем ще направите малко, красиво сърчице, което да поставите вътре в кутийката. 

  2. Напишете върху малко листче нещо, което искате да споделите на любимия човек. Кажете му, че го обичате, нарисувайте целувка, пошегувайте се – важното е да лично – вие най-добре знаете на какво ще се зарадват вашите близки. Сгънете листчето и го пъхнете в кутийката.

  3. Сложете дребни шоколадови или желирани бонбони. Няма как да не ви се зарадват на бонбони в такава симпатична опаковка.

  Пожелаваме ви да се забавлявате много, докато творите! Ще се радваме да споделите с нас и ваши идеи за празника :)

  Leave a Reply

  * Name:
  * E-mail: (Not Published)
     Website: (Site url withhttp://)
  * Comment:
  Type Code