Общи условия


Условията за поръчка, доставка и плащане в www.kornelv.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Необходими условия, за поръчка:
1. Регистрация, посредством системата за Вход в електронния магазин.
2. Въвеждане на валиден email адрес.
3. Пълно и вярно попълнен адрес за доставка и фактуриране.
4. Вярно попълнени данни за контакт за връзка при поръчка 

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Как да направим поръчка:
1. Влезте в своя индивидуален потребителски профил, чрез Вход.
2. Добавете избраните от Вас продукти в количката за пазаруване.
3. Преминете "към сметката" за уточняване начина на доставка.
4. Въведете адрес за доставка и адрес на фирмата (при желание за фактура).
5. Изберете начин за доставка.
6. Изберете начин на плащане.
7. Потвърдете поръчката.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Потвърждавам поръчката”. При направена поръчка, ще получите потвърждение на посочения e-mail адрес. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на времето и начина на доставка.

Важно! При изчерпана наличност, попитайте за възможност за доставка! Всеки от артикулите може да бъде доставен до 20 календарни дни.

Начини за доставка:
1. Изпращане на поръчката чрез куриер до адрес или офис на куриерска фирма.
2. Получаване на място в офис на Корнел В.

Поръчки за суми над 120 лева са с безплатна доставка.

За информация и въпроси:
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време. Всички поръчки, направени до 16 ч., се обработват и изпращат на същия ден. Доставката се извършва до два работни дни. Всички поръчки, направени след 16 ч. обикновено се обработват на следващия работен ден.

Работно време:
Поръчки в онлайн магазин www.kornelv.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работното време на консултантите в онлайн магазин www.kornelv.com е Понеделник-Петък - 09:00–17:30 ч. Събота и неделя - почивни дни.
За връзка с нашите консултанти по продажбите: GSM +359886666814 , +359 2 944 2001, +359 2 9442002 и e-mail : eshop@kornelv.com

Плащане:
В страницата на всяка стока представена в www.kornelv.com са посочени цената, основните характеристики на стоката. Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС. Плащането може да се извърши с наложен платеж (при получаване на поръчката) или по банков път.

www.kornelv.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.