Общи условия

С настоящите Общи условия Корнел В ЕООД  уведомява потребителите, че е дружество, регистрирано като администратор на лични данни, съгласно Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).  


Условията за поръчка, доставка и плащане в www.kornelv.com съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Необходими условия, за поръчка:

  1.      Въвеждане на име и валиден email адрес.
  2.      Пълно и вярно попълнен адрес за доставка и фактуриране.
  3.      Вярно попълнени данни за контакт за връзка при поръчка.
  4.      При посочени непълен, неверен или грешен адрес и/или телефонен номер при подаване на заявката, се счита, че същата е невалидна и за Продавача не възниква задължение за нейното изпълнение. Заявката поражда действие между страните след проверка на наличността на заявената за покупка стока и след потвърждаване на валидността й на посочения от Клиента телефон за връзка или чрез изпращане на съобщение до електронната му пощенска кутия за кореспонденция.

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Как да направя поръчка:
1. Влезте в своя индивидуален потребителски профил, чрез
Вход или направете своята поръчка без регистрация.
2. Добавете избраните от Вас продукти в количката за пазаруване.
3. Преминете "към сметката" за уточняване начина на доставка.
4. Въведете адрес за доставка и адрес на фирмата (при желание за фактура).
5. Изберете начин за доставка.
6. Изберете начин на плащане.
7. Потвърдете поръчката.

Активирането на поръчката на определена стока става чрез натискане на бутона “Потвърждавам поръчката”. При направена поръчка, ще получите потвърждение на посочения e-mail адрес. Администраторът на магазина ще се свърже с Вас по телефона за уточняване на времето и начина на доставка.

Важно! При изчерпана наличност, попитайте за възможност за доставка!

Начини за доставка:
1. Изпращане на поръчката чрез куриер до адрес или до офис на куриерска фирма.
2. Получаване на място в офис на Корнел В.

Поръчки за суми над 150 лева са с безплатна доставка.

Отказ от поръчка:
Клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. 

Плащане:
В страницата на всяка стока представена в www.kornelv.com са посочени цената, основните характеристики на стоката. Всички посочени на сайта цени са в лева с включен ДДС. Плащането може да се извърши с наложен платеж (при получаване на поръчката) или по банков път.

www.kornelv.com има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

С приемането на настоящите общи условия лицето, което използва сайта дава безсрочното си, изрично и безусловно съгласие, до евeнтуалната му изрична писмена отмяна, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от Корнел В и/или упълномощени от компанията трети лица, включително, но не само: дружества извършващи куриерски услуги, банки и др., за целите на изпълнението на договора за продажба от разстояние и доставка на поръчана стока. Потребителският акаунт на всеки потребител може да бъде изтрит от базата данни на www.kornelv.com, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя.

За информация и въпроси:
Консултации по телефон могат да бъдат извършвани в работното време. Всички поръчки се изпращат на следващия работен същия ден. Доставката се извършва до два работни дни. 

 Работно време:
Поръчки в онлайн магазин www.kornelv.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Работно време на консултантите в онлайн магазин www.kornelv.com е Понеделник-Петък - 09:00–16:30 ч. Събота и неделя - почивни дни.
За връзка с нашите консултанти по продажбите: GSM +359886666814 , +359 2 944 2001 и e-mail : eshop@kornelv.com