"КОРНЕЛ В" ЕООД е вносител и оторизиран официален дистрибутор за България на марките APLI и APLI Kids на компанията APLI Paper S.A.U., Испания, лидер в производството наофис продукти с над 65-годишен опит. Разполагаме с широка гама:

- самозалепващи етикети, бели и цветни, за лазерни, мастиленоструйни принтери и копирни машини;
-водоустойчиви полиестерни етикети,
- етикети за CD/DVD и дискети;
самозалепващи листчета, индекси и ленти;
почистващи продукти за екрани и офис техника;
-фото хартии; визитни картички;
- T-shirt трансферна хартия за бял и цветен текстил;
ученически и образователни етикети,
- детски образователни игри, пъзели, игри за забавление, 
- лепила, творчески материали и инструментискрапбук комплекти, развлекателни стикери и много други.

Стремежът ни е предлагането на висококачествени и безопасни продукти, които подпомагат и улесняват ежедневието както в офиса и в дома, така и в игрите и забавленията на децата. 

На всички клиенти на принтерни продукти APLI предоставяме безплатен софтуер за печат APLI Soft Pro - самостоятелна програма за лесен и бърз дизайн и печат на етикети, визитки, трансферна хартия за хоби артикули. С помощтта на софтуера за минути ще създадете своя визитна картичка или етикет с текст, лого, снимка, баркод или QR код. Програмата за печат позволява да отпечатате точно необходимото Ви количество на момента, независимо дали то е само 1 картичка или 1 етикет. Принтирането на етикетите, визитните картички и останалите продукти, може да се осъществи на най-обикновен принтер, с който разполагате в дома или офиса си, без да се налага да купувате специализиран принтер или софтуер, без да възлагате тази задача на някой друг, без да се съобразявате с минимално количество и да чакате изпълнението на поръчката си.

За улеснение предоставяме шаблони на всички принтерни етикети, които ще намерите приложени в страницата на съответния продукт. Директно от сайта можете да изтеглите шаблон (Microsoft Word TM документ), да го попълните и разпечатате. Печатът на етикетите ще бъде готов само за минути.

Всички продукти могат да бъдат намерени на място в склада на "Корнел В" на адрес:
гр. София, Книжна борса Искър, ул. "поручик Христо Топракчиев" №11, ет. 1, офис 30
Работно време:
Понеделник-петък -  9:00-16:30 ч.

Тел: 02 944 2001; 0886 666 814

"Корнел В" адрес п.к. 1528, гр. София, Книжна борса Искър, ул. „Поручик Христо Топракчиев“ 11 етаж1, офис 30