Категории

Информация

  Най-продавани

  Често задавани въпроси за фотохартия

  Често задавани въпроси за фотохартия

  Често задавани въпроси за фотохартияЧесто задавани въпроси за фотохартия

  1 . Кои фактори трябва да се вземат предвид при избора на фото хартия за мастиленоструйни принтери?
  Първо, трябва да знаете за какво ще бъде използвана, тъй като номенклатурата фотохатрии на APLI включва над 40 продуктa ,  всеки един подходящ за специфична употреба .
  Хартията има различни покрития, в зависимост от това, за което ще се използва :
  мат гланцполугланц, също така и  различни размери . 
  Резолюция. Следва да се подчертае , че резолюцията ( пиксел на инч) на изображението (от камера , от Интернет , сканирани снимки и т.н. ) не е същото като резолюцията на печата. Резолюцията на печат , може да бъде променяна в настройкина принтера. Колкото са по-високи са разделителна способност на изображението и печата , толкова по-добро е качество на отпечатана снимка . 
  Грамаж. Грамаж е теглото на квадратен метър на материала, в пакета хартия. Като цяло, по-голям грамаж означава по-голяма стабилност и твърдост . APLI фотохартиите са от 80 до 300 грама на квадратен метър. 

  2 . Може ли APLI фотохартия да се използва с всяка марка и модел принтер? 
  APLI фотохартията е напълно съвместима с всички принтери на пазара и осигурява максимално качество. Типът принтер (лазерен или мастилено струен) е указан на опаковката.

  3 . Може ли да се използва  хартия за мастиленоструен печат на лазерен принтер?
  Не, лазерната технология се базира на топлината, която се отделя от ролките на принтера. Използването на хартия за мастилено струен принтер  в лазерен принтер може да причини сериозни щети и трайно увреждане на принтера и хартията.

  APLI Фото хартия от Корнел В

  Leave a Reply

  * Name:
  * E-mail: (Not Published)
     Website: (Site url withhttp://)
  * Comment:
  Type Code