Категории

Информация

  Най-продавани

  Творчески работилнички за Деня на детето

  Творчески работилнички за Деня на детето

  Творческо настроение и много забавление ви очакват с работилничките на APLI Kids по случай Деня на Детето. От 28 май до 4 юни 2016г., всяко дете ще има възможност да даде воля на въображението си, да вложи креативността си и да сътвори нещо специално за себе си по случай един от най-прекрасните празници - Денят на детето. На четири различни локации в София в три различни дни! Входът по традиция е свободен! Очакваме ви!

  28 mayНаправи си приказка със Сиела  

  На 28 май 2016г. можете да се присъедините към приказния свят на книжарници Сиела, за да си направим заедно приказка.  Забавна игра, в която ще може да се включи всяко дете, посетило книжарниците на Сиела в Сити Център София и бул. Витоша. А накрая ще си направим вълшебен приказен герой с Вълшебно тесто APLI Kids.

  11:30 - 12:30ч. в книжарница Сиела на бул. Витоша №60. Специален гост на събитието ще бъде актрисата Дария Симеонова, заедно с която ще сътворим приказния свят на Цирка.

  12:00 - 13:00ч. в книжарница Сиела в Сити Център София на бул. Арсеналски №2, ет.2, където приказни животни ще обитават Вълшебната гора на APLI Kids.

  Пълната програма на книжарници Сиела, можете да разгледате тук.

  1 juneпърви юни в българия мол

  Творческа работилничка и множество други забавления очакват малките посетители на България МОЛ в Деня на детето. Ще правим правим гривни на приятелството, коронки за принцове и принцеси, ще рисуваме и ще се забавляваме!

  11:00 - 14:30ч. България МОЛ, ниво партер на бул. България №69

  Пълната програма за събитието, можете да разгледате тук.

  4 juneдетска работилничка в спринт принт център

  За да се запознаете с многообразието от творчески материали и игри, заповядайте на 4 юни за да завършим подобаващо празника на децата с много игри и забавления в Спринт принт център, жк. Изток.

  11:00 - 13:00ч. в Спринт принт център на ул. Николай Хайтов №6

  Повече за събитието можете да разбере тук.

  152Коментари

   • Avatar
    Emma Sparks
    мар 30, 2021

    This seems interesting and informative. Children can learn some good stuff here through fun. We can learn from anything and anyone if we are willing, like learned referencing from a writer at cheap assignment writing and now able to write better quality work.

    • Avatar
     сеп 12, 2022

    • Avatar
     ное 5, 2022

  Serwis anten telewizyjnych

  Obsługa techniczna dekoderów i zestawów telewizji cyfrowej oraz montaż anteny satelitarnej Polsat i Canal+

  Leave a Reply

  * Name:
  * E-mail: (Not Published)
     Website: (Site url withhttp://)
  * Comment:
  Type Code