„Корнел В” представлява марката APLI Paper на българския пазар от 2000г.
Компанията APLI Paper S.A., базирана в Барселона, Испания, е лидер в производството на офис продукти с над 65 години опит. APLI разполага с дъщерни компании в Белгия, Франция, Германия, Полша, Русия и Англия. Продукти с марката APLI могат да бъдат намерени в 85 държави на 5 континента.

APLI на 5 континента


Качеството на офис и детските продукти, опазването на природата и намаляване изсичането на горите са основна грижа на компанията от самото й създаване. Всички продукти APLI са сертифицирани по ISOЕтикетите APLI са сертифицирани от Forest Stewardship Council.

FSC

APLI опазва природата и помага да се намали изсичането на горите!

Антибактериалните почистващи препарати за офис техника APLI облекчават хората в борбата с наболелия проблем на съвременния живот – алергиите. Използването на антибактериални кърпички и спрейове за почистване на дома и офиса предотвратява появата на паразити и микроби и се грижи за здравословната среда около нас. 

Силиконовото, бялото и сухо лепило APLI са произведени по директива UNE-EN 71 за безопасност. Лепилата APLI са изключително подходящи за използване от деца, в детски градини и училища.

С марката APLI Kids са обозначени всички детски игри, ученически продукти и материали за творчество - продукти, които подпомагат обучението и развитието на децата под формата на игра. Всички те се произвеждат по европейските стандарти за безопасност на детските играчи. С APLI Kids детето се учи докато играе!

Линията обхваща продукти за ръчно творчество, креативни игри, образователни пъзели, които подпомагат обучението под формата на игра, развиват талантите и заложбите на децата.  Артикулите са разнообразни, подходящи за различни възрастови групи и се радват на голям интерес от деца и родители. Широката гама от тематични обучителни стикери, образователни игри, Вълшебно тесто за моделиране и останалите инструменти и материали за творчество APLI Kids, успешно се вписват и в учебните занимания. Неусетно и с интерес децата се научават да различават цветове, форми и размери, да броят, смятат, рисуват, творят. Усъвършенстват координацията, точността и прецизността, пространсвеното виждане, логиката, стратегическото мислене, фината моторика, креативността. А най-важното е, че през цялото време се забавляват!

Всяко тримесечие продуктовата листа на APLI се обогатява с нови, много интересни и полезни артикули. За да следите всички новости, посещавайте редовно секцията нови продукти в нашия онлайн магазин www.kornelv.com.