Категории

Информация

Най-продавани

3D Сглобяеми модели mic-o-mic

3D Сглобяеми модели mic-o-mic

След 3 годишна възраст децата започват да се развиват изключително интензивно. На този етап те започват да осъзнават всичко случващо се около тях, което ги прави любопитни. Стемежът на децата да видят, да пипат, да сглобяват и разглобяват, се дължи именно да необходимостта от това да разберат как функционира заобикалящия ги свят. Започват да формират бъдещи мнения и характер.

За да отговорим на нуждите им в този етап от развитието, е добре постепенно да стимулираме детето си с все по-сложни играчки, но и да не прекаляваме, за да не го поставим в ситуация на разочарование от самия себе си.

Пъзелите и мозайките например подобряват моториката на пръстите при децата на по-малка възраст, докато конструкторите надграждат тази способност в подрастването, като спомагат развитието на детското въображение, пространствено виждане, сръчност и логика по един забавен начин.

                                   Сглобяеми модели играчки mic-o-mic

Сглобяемите модели на на германската компания за детски играчки Mic-o-micобединяват в себе си великолепен дизайн и особено усещане за една чудесна педагогическа идея. Представете си с каква гордост ще ви покаже сгобения модел вашето дете, колко доволно ще бъде от своето постижение! На всичкото отгоре сглобеният вече модел се превръща в страхотна нова играчка на детето.

Конструкторът, такъв какъвто го знаем днес, се ражда през 1958 година. С течение на времето елементите на играчката стават все по-разнообразни по отношение на форма и цвят, а сложността им също все повече се съобразява с възможностите на децата от различните възрасти.

Mic-o-micпредлагат богато разнообразие от нива на трудност и задоволяват различните интереси и предпочитания на децата и техните родители, които с удоволствие се включват в конструирането. Сглобяването на моделите може да се превърне в един чудесен начин да прекарате време заедно с детето си, дори да се състезавате – кой ще се справи  по-бързо J  По този начин изграждането на хеликоптер или лодка се превръща в едно споделено и незабравимо изживяване за цялото семейство.

Що се отнася до децата ни, най-важният фактор е сигурността. Ето защо всички Mic-o-mic продукти се произвеждат от надеждни материали, тествани от независими институти. Макар децата да не са запознати с нуждата от безопасност, когато става дума за играчки, родителите  имат отговорността да се грижат за нея. Играчките от серията Mic-o-Mic са са механично и химически обезопасени, което е отбелязано с  “Geprufte Sicherheit”сертификат след тест, направен от TUV SUD. По този начин както децата, така и родителите могат да се радват по един и същи начин както на играта и творчеството, така и на дизайна и функционалността на продуктите.

 

    Предлагаме ви едно пътешествие в богатото разнообразие на идеи за игра и творчество с великолепните сглобяеми модели наMic-o-mic:

 

    За нашите водни забавления във ваната или в импровизирания басейн

Конструктор Платноходка Mic-o-mic и Конструктор Малка лодка Mic-o-mic

Сглобяеми модели с активни компоненти, които позволяват на детето да създаде своя платноходка или малка лодка, които наистина плуват във вода

платноходка - сглобяем модел играчка - mic-o-mic 

 Качваме играчките и морското ни пътешествие започва!

малка лодка - сглобяем модел играчка - mic-o-mic

 

А сега тръгваме на експедиция до неизследвани земи, ще ни трябва самолет:

сглобяеми самолети - играчки - конструктори  -  mic-o-mic

Конструктор Хидроплан Mic-o-mic

хидроплан - сглобяем самолет играчка - mic-o-mic     

Малък самолет или хидроплан с въртящи се перки, който позволява на детето да играе активно и да управлява самолет като истински пилот.

Или Конструктор Малък самолет Mic-o-mic

малък самолет - сглобяем модел играчка - mic-omic

                 а за по-далечни дестинации:

Конструктор Малък Джет Mic-o-mic  или  Конструктор Среден самолет Mic-o-mic

малък самолет - сглобяем модел играчка - mic-o-mic  

                                      

Конструктор среден самолет е част от серията Aircraft, която е разработена на базата на различни модели самолети и е предназначена за всяко дете, което обича да сглобява различни фигури и да си играе с тях.

среден самолет - сглобяем модел играчка - mic-o-mic

Реактивен самолет, подходящ за забавление на всеки рожден ден и детско парти със състезания.

 

Но ние обичаме и да шофираме:

сглобяеми модели автомобили - колекция играчки - mic-o-mic

Конструктор Малка кола Mic-o-mic

малка кола - сглобяем модел играчка - mic-o-mic

Малка кола с активни колела за състезания, които винаги ще спечелите.

 

Конструктор Малка състезателна кола Mic-o-mic

състезателна кола - цглобяем модел играчка - mic-o-mic

Малка състезателна кола с движещи се колела.

 

Конструктор Малък камион Mic-o-mic

малък камион - сглобяем модел играчка - конструкто mic-o-mic

Малък камион подходящ за малки шофьори, които могат да товарят и разтоварват пясък с движещия се самосвал. Предразполага детето към занимателна активна игра, която го поддържа вниманието му и развива моториката на ръцете.

Конструктор Хладилен камион Mic-o-mic

Уникален Конструктор хладилен камион , изработен от висококачествени материали във весели цветове, който ще накара детето да се почувства като истински творец.

хладилен камион - сглобяем модел играчка - mic-o-mic 

Конструктор Скутер Mic-o-mic

мотор - сглобяем модел играчка - mic-o-mic

  

Конструктор скутер е част от серията Motor Vehicles , която е разработена на базата на различни модели автомобили и е предназначена за всяко дете, което обича да сглобява различни фигури и да си играе с тях.

                                 Зо бъдещите инжинери и строители:

                                   Конструктор Малък кран Mic-o-mic

кран - сглобяем модел играчка mic-o-mic  

Малък кран с движещи се части за интерактивна игра. Активни колела и кран, подходящ за множество сглобяване и разглобяване.

 

Конструктор Хеликоптер Mic-o-mic

хеликоптер сглобяем модел играчка mic-o-mic  

Хеликоптер с въртяща се перка и отварящо се предно прозорче. Изключително здрава конструкция за активна игра на деца над 5 години.

Конструктор Спасителен хеликоптер Mic-o-mic

спасителен хеликоптер - модел за сглобяване - mic-o-mic

Спасителен хеликоптер с въртяща се перка за активна игра. Част от серията Aircraft, която е разработена на базата на различни модели самолети.

Конструктор Малък локомотив Mic-o-mic

Локомотив - играчка - сглобяем модел - mic-o-mic

 С този малък локомотив ще осигурите радост и полезни занимания за вашето дете . Конструктор с активни колела.

Остава само да изберете как ще пътувате в богатия въображем свят на вашето дете и ... потегляме!

 

подарък за деца

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code